Shelvey: Fansen kan hjälpa oss vinna matcher

Bild till nyheten Shelvey: Fansen kan hjälpa oss vinna matcher
Jonjo Shelvey menar att publiken på Anfield kan hjälpa laget att vinna de nästkommande hemmamatcherna mot Hearts, Arsenal och Manchester United. Spelmässigt har laget tagit flera kliv framåt.

"Jag tror att stämningen kommer att bli viktig i de kommande hemmamatcherna. När vi gjorde mål mot City kunde du inte ens prata med personen sidan om dig eftersom ljudvolymen var så hög," säger Shelvey till Liverpoolfc.com.

"Det är härligt att ha det stödet. Under hela min tid här har fansen varit så som de var i söndags. Det är därför som detta är en klubb man vill spela för. Fansen är elektriska.

"Jag tycker att vi har börjat att få det till att stämma på planen, jag tror att fansen såg det mot City. Men man får ta det ett steg i taget och en match åt gången i denna ligan.

"Vi arbetar långsiktigt. Vi har Hearts på torsdag. Vi måste vinna den för att ta oss till gruppspelet i Europa League. Sen får vi se fram emot matchen mot Arsenal."

Shelvey blev inbytt mot Manchester City redan i den femte minuten efter det att Lucas Leiva tvingats utgå med en lårskada. 20-åringen blev Liverpools näst bäste passningsspelare i den matchen.

"Innan matchen sa chefen till mig att vara redo för ett inhopp. När jag väl skulle hoppa in sa han åt mig att göra precis det som jag gjort under pre-season.

"Det kändes skönt när chefen lät mig hoppa in. Det gav självförtroendet ett lyft. Och förhoppningsvis betalade jag tillbaka chefens förtroende i söndags.

"Jag presterade långt bättre än vad jag gjorde i torsdags (mot Hearts). Men det handlar inte om mig utan om hela laget, anledningen till att vi spelar så bra som vi gör är att vi inte har några individualister i laget. Vi känner oss lite stötta över att vi inte fick med oss tre poäng mot City."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer