U21 besegrade Crystal Palace

Bild till nyheten U21 besegrade Crystal Palace
Liverpools reserver - eller U 21 som det nu kallas - kryssade i premiären mot Wolves (1-1)för en dryg vecka sedan.
I eftermiddags kom första segern då laget bortabesegrade Crystal Palace med 3-1 (1-0) på Selhurst Park i London.

Ungraren Krisztian Adorjan såg till att LFC tog ledningen efter dryga kvarten, då han prickade in en underbar frispark via stolpen.

Hemmalaget fick en smakstart av andra halvlek och kvitterade, men redan fem minuter senare drygade "The Reds" ut ledningen då ytterbacken Jack Robinson (bilden) dök upp vid bortre stolpen och stötte in bollen efter ett inlägg från Michael Ngoo.

Spiken i kistan kom i den 69:e spelminuten och den här gången var det Ngoo som hamnade i målprotokollet, efter fint förarbete av Robinson och Adam Morgan.

Nathan Eccleston tvingades utgå i slutet då han drabbades av kramp.

En klart godkänd säsongsstart för U 21 som nästa gång ställs mot Manchester City hemma måndag 3 september.

Liverpool U 21: Ward, Flanagan, Sama, Wisdom, Robinson, Coady, Roddan, Adorjan, Ngoo, Eccleston (Pelosi), Morgan.
Avbytare: Smith, Belford, Teixeira, Ibe.