Rodgers: Clarke har ingen fördel

Bild till nyheten Rodgers: Clarke har ingen fördel
Brendan Rodgers menar att Steve Clarke inte sitter i pole position inför morgondagens match tack vare sin tid i Liverpool. Med Rodgers har laget bytt indentitet.

"Jag tror inte det, det är ett annat lag nu. Givetvis är många av spelarna samma, men lagets identitet är annorlunda. Jag jobbar på ett helt annat sätt, med andra taktiker", sade Rodgers till liverpoolfc.com.

"När du arbetar med spelare, tenderar du att lära känna små saker som du normalt inte skulle lära känna, och detta är ett annorlunda sätt att spela och arbeta på. Förhoppningsvis får vi se det på lördag."

Rodgers tror att Clarke kommer att lyckas i WBA.

"Jag tror att han kommer att göra det mycket bra. Han är en bra man, Steve, och han förtjänar möjligheten att vara manager. Han har varit en lojal nummer 2 i många år under flera managers, men vad jag vet från att ha pratat med honom de senaste åren var han ivrig efter att bli nummer 1."

"Det är en fin möjlighet att få det första jobbet i Premier League. Det är inget tvivel om att han kommer att göra ett mycket bra jobb. Han är en bra karl som förtjänar möjligheten."

Rodgers tror på en svår match imorgon.

"De kommer att bli svåra att besegra, precis som många andra lag. Med tiden får vi se vad Steves filosofi som manager blir. Du kommer bara få se det när någon blir manager - som assisterande är du tränare och gör ditt jobb, men det styrs alltid av managern."


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer