Häng med från start i Fantasyligorna

Bild till nyheten Häng med från start i Fantasyligorna
På lördag drar äntligen Premier League igång igen. Fantasy fotbollen på liverpoolfc.nu är tillbaka, med fler möjligheter än vi tidigare kunnat erbjuda. Häng med från starten och visa vem den bäste managern är.



Vi har inlett ett samarbete med Fantasy11 som erbjuder många spännande möjligheter. Spelet har testkört under slutet av förra säsongens Premier League säsong och under EM-slutspelet och fått mycket positiv feedback.

Här kan du även passa på att utmana exempelvis Henrik Larsson, Jonas Olsson, Bojan Djordic, Patrik Ekwall eller Olof Lundh och visa dem att du kan mer fotboll än vad de kan! Det finns även en del fina priser att tävla om och blir vi tillräckligt många i lfc.nu ligan kommer vi även kunna erbjuda specialpris endast för vår liga.

Lfc.nu ligan hos Fantasy11 drar igång 1 september när transferfönstret har stängt.
(Du kan dock redan nu registrera ditt lag)

Kostnad per lag är 99 kr, varav en del tack vare vårt samarbete med Fantasy11, går tillbaka till supporterklubben. Fantasy11 kommer även att finnas på plats under Storträff Syd i Malmö den 18 augusti och det kommer då att finnas möjlighet att vinna gratis lag och ställa frågor med mera.

Gå med i lfc.nu ligan (Fantasy11):
Surfa in på http://www.fantasyeleven.com och registrera ett lag. Skriv in "Liverpool" i kampanjkoden, så kommer ditt lag automatiskt med i lfc.nu ligan.

Parallellt kör vi även Fantasyligan liverpoolfc.nu via Premierleague.com som vi kört de senaste säsongerna och som är gratis. Fred Allansson vann förra säsongen sin andra Fantasy liverpoolfc.nu titel. I denna ligan är det "bara" prestige och ära som står på spel.

Gå med med i liverpoolfc.nu ligan (Premierleague.com):
Surfa in på http://fantasy.premierleague.com och registrera ett lag. Skriv i kod "513435-133208" för att gå med i liverpoolfc.nu ligan. Tänk på att inte skriva in å, ä eller ö i ditt för- och efternamn, då det blir problem att visa detta.

Gemensamt för båda lösningarna är att du som manager har £100M att spendera på 15 spelare, som utifrån speltid, mål, assist, varningar, hålla nollan etc får poäng.

Vem är supporterklubbens bäste managers? Registrera ett lag redan idag och häng med från starten! Det går naturligtvis utmärkt att registrera lag i båda Fantasy lösningarna för den som önskar.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer