Daily Mail: Adam mot Dempsey

Bild till nyheten Daily Mail: Adam mot Dempsey
Rodgers vill använda Charlie Adam för att få Fulham till att sänka sin prislapp på £10M för Clint Dempsey.

Liverpools manager Brendan Rodgers är redo att använda Charlie Adam som ett lockbete för att få Fulham till att släppa Clint Dempsey.

Rodgers anser att 26-åringen är överflödig på Anfield efter det att Joe Allen skrev på för klubben i fredags. Samtidigt går Jonjo Shelvey från klarhet till klarhet.

Rodgers och klubbens amerikanska ägare vill båda ha Clint Dempsey, men har inte lyckats kommer överens om en övergångssumma med Fulham som värderar spelaren till £10M.

Men Liverpool hoppas att om man använder Charlie Adam som en delbetalning ska få fart på förhandlingarna igen. Fulham letar efter en kreativ mittfältare sedan det att Danny Murphy tidigare i sommar lämnat klubben. Rodgers gillar Adam men har imponerats stort av ynglingen Jonjo Shelvey, som tidigare i veckan fick starta matchen mot FC Gomel samtidigt som Adam fick nöta bänken.

Precis som anfallaren Andy Carroll tros Adam ha svårt att anpassa sig till Rodgers nya spelstil med snabba passningar.

Rodgers har redan börjat bryta ner Dalglishs trupp genom att låta Craig Bellamy, Maxi Rodriguez, Dirk Kuyt och Alberto Aquilani lämna. Men han behöver göra sig av med fler spelare för att lyckas få igenom fler värvningar eftersom han redan köpt Fabio Borini och Allen.

Källa: Daily mail

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer