Officiellt: Joe Allen klar för Liverpool

Bild till nyheten Officiellt: Joe Allen klar för Liverpool
Liverpool Football Club är glada över att kunna presentera värvningen av Joe Allen efter att mittfältaren lämnat Swansea City.

Walesiske landslagsmannen skrev på ett långtidskontrakt efter att ha klarat den obligatoriska läkarundersökningen på Melwood. Efter att affären äntligen gått i hamn var det en nöjd 22-åring som gjorde sin första intervju i klubbens röda tröja:

''Alla känner till Liverpools historia. Det är en enorm klubb och jag är väldigt glad över att ha skrivit på.

''Passionen som människorna har här för fotbollen är något jag delar och vill vara en del av.

''Jag ser fram emot att vara en del av ett par stora år framöver för Liverpool Football Club.''

Allen blev Liverpools andra värvning under sommarens transferfönster sedan Fabio Borini blivit första man att anlända samtidigt som Brendan Rodgers bygger upp sitt nya lag. Managern kom med fina lovord för Joe:

''Jag är väldigt glad över att Joe tagit beslutet att följa med oss på denna resa.

''Han är en spelare vars profil passar perfekt till idéerna vi har för denna gruppen. Hans förmåga att kontrollera och dominera med bollen är en viktig ingrediens i vårt försök att uppnå framgång på planen.

''Allen har haft en fantastisk lärotid i Swansea City och nu börjar ett nytt kapitel i hans spännande karriär. Jag önskar honom all lycka i vad jag är säker på lär bli en lång och framgångsrik karriär i Liverpool.''


* Rodgers och Allen.
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer