BEKRÄFTAT: Suarez förlänger

Bild till nyheten BEKRÄFTAT: Suarez förlänger
Luis Suarez har skrivit på ett nytt långtidskontrakt med Liverpool.

Den Uruguayanska anfallaren har idag satt penna mot papper och skrivit på ett nytt kontrakt med Liverpool. Luis har precis återvänt till Melwood efter att ha deltagit i OS.

Strax efter att han hade skrivit under kontraktet sa han till Liverpoolfc.com: ”Att få skriva på ett nytt kontrakt med Liverpool är ovärderligt för mig eftersom jag trivs väldigt bra både i klubben och i staden.

”Det var väldigt viktigt för mig och jag är otroligt glad över det nya kontraktet.

”När du är barn drömmer alla om att få spela för Liverpool. Jag är här nu och det är en dröm för mig, nu är jag ett Liverpool-fan.

”Jag trivs bra sidan om planen eftersom folket i Liverpool tar väl hand om mig och min familj. Jag försöker göra mitt bästa på planen, och när du trivs sidan om planen så trivs du på planen.

”Jag vill säga tack så mycket till alla fans, ni är vår tolfte spelare. Liverpools supportrar är otroliga.

”För fem eller sex år sedan såg jag stadium och klubben på TV, och nu spelar jag här och supportrarna har hjälpt mig. Det betyder mycket för mig.”

Suarez har etablerat sig själv som en favorit hos the Kop på Anfield sedan det att han anslöt från Ajax i Januari 2011.

Nummer 7 har gjort 21 mål och skapat ett stort antal chanser och assist under sina 52 framträdanden för klubben.

Managern Brendan Rodgers sa: ”Jag är väldigt nöjd. När du får chansen att arbeta tillsammans med spelare av yttersta världsklass är det fantastiskt.

”Där var flera klubbar som visade ett intresse för honom under sommaren, jag och han kommunicerade bra – och han har nu stadgat sig här för att stanna länge.

”Han ser verkligen fram emot att få bli delaktig i det nya arbetet här. Som manager och för supportrarna är jag väldigt glad, eftersom jag vet hur viktigt det är för alla.”

Källa: Liverpoolfc.com


18 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer