Förlust för Suarez och Coates

Bild till nyheten Förlust för Suarez och Coates
Uruguay - med kaptenen Luis Suarez och Sebastian Coates - förlorade mot Senegal på Wembley i den andra gruppspelsmatchen i OS.

Liverpoolduon spelade samtliga 90 minuter, men det hindrade inte Senegal från att vinna matchen med 2-0.

Mossa Konate gav afrikanerna ledningen efter en hörna i den 9:e minuten, därefter fick Adoulaye Ba rött kort i den 29:e minuten efter en stygg kapning av Luis Suarez.

Konate ökade på till 2-0 före pausvilan, sedan Coates rensat undan en boll på mållinjen.

Luis Suarez bommade ett jätteläge i andra halvlek då han nickade utanför från nära håll. Han missade en ny chans i slutminuterna.

Uruguay har nu tre poäng efter två matcher och möter Storbrittanien i den sista gruppspelsmatchen på onsdag.