"Spännande tider", enligt Gerrard

Bild till nyheten "Spännande tider", enligt Gerrard
Steven Gerrard och övriga engelska EM-spelare anslöt igår till Liverpool-truppen, tillsammans med italienska nyförvärvet Fabio Borini. Captain Fantastic och Glen Johnson mötte media efter den första lätta träningen - och Stevie var full av beröm och förväntan till Brendan Rodgers nya idéer.

"Det här är starten på något nytt, och det är en otroligt spännande tid vi har framför oss", konstaterade han. 

"Jag har följt med i hur snacket har gått även när jag varit på semester och sett till att få en inblick i vad managern tänker, hur hans vision är - och vad han har för planer inför säsongen.

"Från vår sida, som spelare, handlar det om att stötta honom till 100% och vara beredda att göra ett hårt jobb för att underlätta hans jobb.

"Och när jag nu är tillbaka är jag otorligt motiverad för att köra på och bli en del av den här nya grupperingen", fortsatte kaptenen.

Han konstaterade också att förra säsongens smak av cup-finaler är något att bygga vidare på - och han tror absolut där finns ännu mer framgång runt hörnet.

"Vi spelade två cup-finaler i fjol och vann en av dem - så vi har absolut en bra plattform att stå på. Men samtidigt krävs det att vi utvecklas och blir ännu bättre, vilket jag tror vi kan göra nu med den nya managern, hans tränare och dess nya idéer. Det är verkligen spännande tider just nu."

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer