Rodgers efter matchen

Bild till nyheten Rodgers efter matchen
Brendan Rodgers berömde ynglingarna Raheem Sterling och Adam Morgan efter 1-1 matchen mot Toronto, men nordirländaren menar att det finns mycket kvar att jobba med.

"Han är en väldigt bra kille, som tagit till sig det vi pratat om", sade Rodgers om Adam Morgan.

"Han är bra tekniskt och har ett naturligt öga för att göra mål. Hade han inte dykt upp vid rätt tillfälle hade inte bollen gått in, eftersom  försvararen hade hunnit tillbaka och rensat."

"Han är en naturlig målskytt, men jag  är också nöjd med hur smart han är i sin press. Han pressar bollföraren väldigt bra, något som framkallar fel misstag hos motståndaren", fortsatte Rodgers.

"Det var ett stort ögonblick för honom. Hans pappa flög in från Liverpool på morgonen och att få komma hit och se det målet måste ha varit speciellt för honom."

"Vi har fortfarande mycket att göra. Det är väldigt viktigt att vi styr matcher, att det är vi som kontrollerar och dikterar. Du kunde se att vi pressade tillbaka Toronto i stora delar av matchen."

Rodgers hade även positiva ord att säga om Raheem Sterling, som assisterade till Morgans mål.

"Jag tyckte att  han gjorde det mycket bra. Raheem ger sig inte och han är inte lätt att ta bollen ifrån. Styrkan han visade vid målet var imponerande och det var överraskande från en så liten kille."

"Han var i en bra position att vinna bollen, han gick förbi på utsidan av försvararen, tryckte sig fram, fick lite yta och fick iväg ett skott som unge Morgan kunde stöta in."

Rodgers bekräftade även att Daniel Agger inte är skadad.

"Han kom med i truppen först i måndags och hade sin  första träning i tisdags. Det var för tidigt för honom sedan han haft 4 veckors semester. Jag ville inte utsätta honom för en sådan situation då de andra varit tillbaka i ett par veckor. Daniel kommer att vara involverad i matchen mot Roma på  onsdag."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer