Rodgers tänkt på lång sikt

Bild till nyheten Rodgers tänkt på lång sikt
John W Henry säger att man inte vill sätta någon press på Brendan Rodgers genom att sätta upp ett mål som topp 4. Man siktar mest på att stabilisera klubben på lång sikt.

"Brendan har en mycket strukturerad metod och vill spela den typ av fotboll som vi tror att Liverpoolfansen kommer att älska att se", sade John W Henry till Liverpool Echo.

"Han är en inspirerande person och man kan se varför han blev anställd. Han har karisma, han är smart, vet vad han vill och är fast besluten att uppnå det. Allt jag har hört om honom hittills har varit positivt."

"Vi vill inte sätta någon press på Brendan genom att säga att vi måste gå till Champions League iår. Självklart vill vi komma till Champions League, det vill alla lag i Premier League."

"Jag trodde det var realistiskt förra säsongen, men vi var långt ifrån. Just nu försöker vi stabilisera saker - det måste vara ett av våra mål."

"Vi vet mer nu än när vi köpte klubben", fortsätter John W Henry. "Vi visste inte mycket i början. Vi har haft ungefär 20 månader på oss att studera och lära oss, och detta är den riktning vi vill ta. Vi arbetar med ett program på lång sikt och vi är fast beslutna att genomföra detta program. Det kommer att handla om den typ av fotboll som vi vill spela."

"Det är uppmuntrande att Liverpool kommer hit. Jag vet Liverpool fans oroar sig för Red Sox och jag vet att Red Sox-fans oroar sig för Liverpool, men detta är två mycket viktiga klubbar."

"Det är nödvändigt att vi är i USA och vi känner till området väl. Tom Werner studerade vid Harvard, och vi visste att det skulle vara ett bra ställe att träna på för laget."

"Liverpool är en global klubb. Förra året var vi i Asien, och i år är vi i Nordamerika. Vi måste komma ut och träffa fans."

"I år fokuserar vi först och främst på att vara redo för den första ligamatchen. Det är vårt första mål. Vi har mycket arbete med att införa ett nytt system."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer