Charlie Adam tränar för fullt

Bild till nyheten Charlie Adam tränar för fullt
Charlie Adam säger att han är helt frisk från knäskadan han ådrog sig i mars och att han nu hoppas kunna jobba in sig i Brendan Rodgers lag.

"Jag är frisk nu", sade skotten till liverpoolfc.com. "Jag var tillbaka i träning sista veckan på förra säsongen, innan jag hade fyra veckors ledighet. Nu har jag varit med i alla övningar sedan vi började träna igen."

"Det är härligt att vara tillbaka. Det var frustrerande att missa de sista månaderna på våren."

"De första tio dagarna på försäsongen var annorlunda där hemma, med regn och vind, så det här har varit härligt. Det är bra med varmt väder och vi har möjligheten att jobba hårt. För mig handlar det om att komma i form och få några minuter på planen. Jag hoppas att jag kan visa managern vad jag går för."

"Detta är en klubb som bör utmana om en plats i Champions League, det är det inga tvivel om. Du kommer dock inte dit bara på ditt namn, utan man måste arbeta hårt och ha lite tur."

"Du måste sätta standarden högt och vi har en bra grupp av spelare. Folk såg det förra säsongen och periodvis hade vi mycket otur. Vi måste försöka vinna det vi kan."

"Klubben har fått en bra manager som vill att vi skall gå ut och spela ett bra passningsspel och pressa. Managern har sitt sätt han vill spela på och spelarna måste anpassa sig till det."

"Jag har alltid sagt att om du är glad utanför planen så visar det sig på planen.", säger Adam om det faktum att han gift sig under sommaren. "Livet är bra och förhoppningsvis kommer det vara spännande att vara Liverpoolspelare framöver. Vi ser alla fram emot säsongen."


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer