Newcastle redo med nytt bud

Bild till nyheten Newcastle redo med nytt bud
Lokaltidningen Evening Chronicle i Newcastle hävdar att Andy Carroll vill tillbaka till klubben från nordost och att ett nytt bud från St James' Park är att vänta.

Detta kan bli en transfersaga som sträcker sig under hela sommaren, hurvida Andy Carroll kommer att stanna på Anfield eller inte.

Från Merseyside sägs det att man igår avslog ett låneanbud från Newcastle gällande Andy Carroll för säsongen 2012/13, och att Newcastle heller inte var villiga att betala hela spelarens lön.

I dagens Chronicle står det att Carroll har fått beskedet om att han inte ingår i Brendan Rodgers framtidsplaner. Tidningen hävdar även att Andy Carroll inte önskar att spela för en klubb där han inte är önskad, men att han vill ha ett mer djupgående samtal med managern när semestern är över.

Newcastle skall ha lämnat ett låneanbud till Liverpool, som skulle kunnaleda till en permanent övergång för runt £13M. Om lånet var förpliktgat med att köpa loss spelaren framgår ej. Lönen som Andy Carroll har i Liverpool på runt £80.000 i veckan är något som man i Newcastle inte är villiga att betala.

Enligt Chronicles källor önskar Carroll att återvända till Newcastle eftersom han inte ingår i Liverpools planer, och att han har bett sin rådgivare om hjälp med att ta fram en affär den vägen. En möjlig övergång på £15M skall ha diskuterats i januari men då ville inte Kenny Dalglish sälja. Ett nytt förslag från Newcastle är att vänta inom de närmaste dagarna.

källa:lfc.no

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer