Hjälp supporterklubben att uppnå guldstatus!

Bild till nyheten Hjälp supporterklubben att uppnå guldstatus!
För fjärde sommaren i rad ändrar Liverpool FC förutsättningarna för oss supporterbrancher.
Vi behöver därför få in 50 namn och fancardnummer för att uppnå "Gold Level Official Status".
Läs mer nedan hur du kan gå till väga för att hjälpa oss!

Varken LFC ISC Swedish Branch eller någon annan internationell branch får ansöka/köpa matchbiljetter till hemmamatcherna i Premier League från Liverpool FC under säsongen 2012/13.

Däremot får vi ansöka om fyra (4) gruppresor (två hösten/två våren) om vi skickar in en lista med minst 50 namn och fancardnummer. På så sätt uppnår vi "Gold Level Official Status", som ger supporterklubben lite extra förmåner. Bland annat kan det finnas möjlighet att få göra ett studiebesök på Melwood.

Du som har något av följande tre medlemsskap (Full Membership, Light och Junior) och vill stötta svenska supporterklubben att få guldstatus mejlar dina uppgifter direkt till [email protected]

Gör så här:

1. Skriv "Membership" i rubriken/ämnesraden

2. Uppge ditt namn och medlemsnummer i officiella supporterklubben

Om du på egen hand vill försöka köpa biljett till någon Premier League-match på Anfield skaffar du alltså Full Membership, Light eller Junior-medlemskap i officiella supporterklubben och ansöker via klubbens officiella hemsida www.liverpoolfc.tv

Alternativet är att du tar kontakt med vår samarbetspartner Eurotravel Sports utanför Borås (tel: 033-25 88 50) som erbjuder förmånliga resepaket (hotell, matchbiljett och hjälper även till med flygbokning för den som vill) till Liverpools alla hemmamatcher om du är betalande medlem i svenska supporterklubben.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer