Rodgers har snackat med veteranerna

Bild till nyheten Rodgers har snackat med veteranerna
Brendan Rodgers berättar att han haft samtal med flera av de mest rutinerade spelarna i truppen under de senaste veckorna.

"Jag kommunicerar nästan dagligen med Steven Gerrard via sms och på andra sätt. Jag har också snackat mycket med Jamie Carragher och jag pratade även med Luis Suarez häromdagen. Jag har bra kontakt med de andra spelarna också och jag har fått ett bra mottagande", säger Brendan Rodgers till Liverpoolfc.tv.

Det dröjer dock innan den nye managern kan börja jobba med truppen han ärvt av Kenny Dalglish, eftersom många av spelarna är involverade i EM-slutspelet i Polen/Ukraina. Rodgers följer förstås turneringen med stort intresse, men huvudparten av tiden spenderar han på att bekanta sig med sin nya arbetsmiljö på Melwood och Anfield.

"Jag har sett en del, men jag har inte sett allt. Jag har jobbat på Melwood till sent på kvällarna och jag vill spendera så mycket tid som möjligt för att se på möjligheter hur vi ska ta laget  och klubben framåt. Men jag följer turneringen och speciellt hur våra spelare klarar sig. Jag följer också hur Jamie Carragher klarar av sin roll som fotbollsexpert! Han är en suverän personlighet. Vi hade ett långt samtal efter presskonferensen när jag presenterades. Det är en trevlig grabb och en fantastisk representant för denna klubb".

"Det finns en massa legendarer i den här klubben och vi har två som fortfarande spelar i Gerrard och Carragher. Jag kan identifiera mig med grabbarna eftersom de har enorm lidelse för klubben och för sin hemstad."

"Jamie är oerhört intresserad av fotboll och har en otrolig lidelse för spelet. Jag är säker på att han kommer att fortsätta inom fotbollen den dagen han är färdig som spelare. Men än så länge kommer han att ha stor betydelse för laget och truppen. Jag ser verkligen fram emot att få jobba ihop med honom."

Rodgers avslöjar också att han har en grupp spejare som följer varenda minut av fotbolls-EM under lupp.

"I en klubb som Liverpool har vi ett nätverk av scouter som följer de stora turneringarna och andra matcher. Jag och klubben kommer att få uppdateringar om allt som försiggår under EM."
 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer