Rodgers medger intresse för Sigurdsson

Bild till nyheten Rodgers medger intresse för Sigurdsson
Brendan Rodgers medger att han följer situationen till islänningen Gylfi Sigurdsson och att mittfältaren kan bli aktuell för en övergång till Liverpool.

Sigurdsson gjorde succé hos succénykomlingen Swansea och prickade in sju mål på 19 matcher från sin offensiva mittfältsroll, efter att han inhämtats på lån från tyska Hoffenheim i januari. Han blev också framröstad till Premier Leagues bästa spelare i mars.

22-åringen är fortfarande i Hoffenheims ägo, men en permanent övergång till engelska ligan är förestånde.

"Gylfi är först och främst Hoffenheim-spelare. Jag lånade honom andra halvan av säsongen och han gjorde det otroligt bra. Jag ville köpa honom till Swansea och de står fortfarande först i kön. Om han av en eller annan anledning blir tillgänglig så vill jag gärna ha hit honom till Anfield", säger Brendan Rodgers till Liverpoolfc.tv.

"Men som jag ser på saken så har Swansea ett avtal med honom och därmed alla möjligheter att köpa loss honom. Det är bara rätt och rimligt. Men om situationen ändrar sig är vi gärna med."

Rodgers förklarar också att han har en önskelista med spelare, men vill inte avslöja namnen, med undantag av Sigurdsson.

"Potentiella transfermål behåller jag för mig själv.   om en handfull spelare som kan komma in och stärka truppen omedelbart. Jag vet vilka spelartyper jag behöver för att vi ska fungera som ett lag och det är något som jag själv, klubben och styrelsen tittar på."

"Problemet för oss är att vi sammankopplas med alla spelare som kan krypa eller gå. Det ser nästan ut som att vi ska ställa fem eller sex lag på benen nästa år, med tanke på alla spelare som länkas ihop med oss."

"Så är fotbollsvärlden i dag. Alla vill spela för Liverpool. Storleken på klubben dess historia, kvaliteten på spelarna vi har här, innebär att många vill spela för oss. Problemet är att alla inte kan göra det."

"Jag vet mer eller mindre vad vi har, men jag vet också att ett par spelarköp verkligen kan förbättra det material vi redan har. Det är något som vi kommer att jobba hårt med under sommaren och förhoppningsvis klarar vi av att hämta in en eller två nya spelare", avrundar Rodgers.
 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer