Carra om Hodgsons tid i LFC

Bild till nyheten Carra om Hodgsons tid i LFC
Jamie Carragher anser att Roy Hodgson blev sviken av några Liverpoolsspelare som inte längre finns i klubben - men också för att inte alla spelarna i truppen köpte hans filosofi.

"Jag får ofta frågan om varför det gick på tok för Roy på Anfield och det kan skyllas på en kombination av omständigheter", skriver vicekaptenen Carragher, 34, i sin EM-spalt i Daily Telegraph.

"Först och främst måste jag vara ärlig och säga att han blev sviken av inställningen till några av stjärnspelarna som sedan dess har lämnat klubben. Men det är också riktigt att säga att inte alla i truppen stod bakom hans filosofi."

"Han blev inte heller uppfattad som den riktige managertypen för Liverpool. Då Brendan Rodgers anställdes förra veckan snackade han direkt om känslan att Anfield var hans "destination". Det avslöjar att det är hans ultimata ambition är att leda oss."

"Med Roy var uppfattningen att managerjobbet i England egentligen var hans stora dröm, även om ett jobb i Liverpool var ett steg på den resan. Även om han hade lyckats på Anfield skulle han till slut ha accepterat en roll som förbundskapten förr eller senare. Våra fans kommer aldrig tolerera känslan av att vara näst bäst, speciellt inte efter England."

"För att bli en framgångsrik manager handlar det ofta om att vara rätt plats vid rätt tid. Roy var det inte i Liverpool. För hans skull hoppas jag att tajmingen är bättre när det gäller landslaget."

* Woj woj... Roy i djupa funderingar ännu en torsk som Liverpoolmanager hösten 2010.

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer