Rodgers: Min dörr står alltid öppen för King Kenny

Bild till nyheten Rodgers: Min dörr står alltid öppen för King Kenny
Brendan Rodgers berättar att han har enorm respekt för sin företrädare Kenny Dalglish..
Men han inser också att han måste göra saker på sitt eget sätt för att vinna respekt hos Liverpools fans och skriva in sig i klubbens historia.

Dalglish var också bland de första att gratulera Rodgers till det nya jobbet, via sitt twitterkonto.

"Jag har enorm respekt för Kenny Dalglish. Min dörr kommer alltid att stå öppen för honom. Detta är hans hem. Det är precis som ordförande Tom Werner sa; Kenny är hjärtat och själen i den här klubben", berättar Brendan Rodgers, 39, för The Times.

"Ingen har starkare känslor för klubben än Kenny. Han är också den bästa spelaren i klubbens historia, en legend inom fotbollen. Men jag har inte tagit det här jobbet för att vinna någon konkurrenstävling med honom. Jag kan bara vara Brendan Rodgers och se till att göra mitt allra bästa för klubben."

"Jag kommer inte på något sätt att försöka överskugga Kenny. Allt jag kan göra är att vara mig själv och det har jag alltid försökt vara. Jag studerar spelet ingående och försöker att bli så bra som möjligt. Det arbete jag utfört tidigare har nu gett mig nya möjligheter att utveckla mina tankar och idéer här i Liverpool."

"Jag vet att det finns tre olika sorters supporters i varje klubb. Den första gruppen är de, som oavsett manager, älskar klubben och älskar sin manager eftersom Liverpool är deras liv och lidelse."

"Den andra gruppen är fans som accepterar dig, men du måste nå framgång med laget för att förtjäna deras verkliga respekt. Det är stort."

"Den tredje gruppen är kritiker och dom kan du aldrig förändra. Även om laget vinner med 4-0 borde de ha gjort fler mål. Även om du vinner ligan så skulle du ha vunnit den tre gånger. Det är en grupp jag inte bekymrar mig så mycket över eftersom du aldrig kan vinna."

"Jag vill samarbeta med folk som älskar klubben. Jag har alltid haft ett bra förhållande till media och fans. Jag är ärlig och öppen. Samtidigt inser jag förstås att alla fans inte vill att jag ha mig här, men det är trots allt en del av spelet", avrundar nordirländaren.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer