Rodgers om Liverpoolspelarna

Bild till nyheten Rodgers om Liverpoolspelarna
Brendan Rodgers ger lite inblick i hur han ser på Liverpools nuvarande trupp.

"För att börja i början, så har vi en målvakt i världsklass", sade Rodgers till The Times. "Jag gillar verkligen Pepe Reina. Han har en bakgrund i Barcelona, så han kommer förstå mina principer och ideér direkt."

"Defensivt har Liverpool varit starka genom hela säsongen. Du har Glen Johnson, som jag känner från tidigare och som är bra nog att vara världens bästa högerback. Han kan löpa, slå inlägg och är snabb. Sen har vi Enrique, som bara kommer bli bättre. I Newcastle var han strålande och det var han även här stora delar av säsongen."

"Mittbackarna Skrtel och Agger har gjort det bra. Du har en legend i Jamie Carragher som alltid bidrar med motivation i gruppen. Vilken fenomenal spelare han har varit."

"Du har Steven Gerrard, som är den ultimata spelaren när han är i form."

"Suarez är en talang som gör mål, glimrande mål."

En spelare som man kan tänka sig får svårare att anpassa sig till Rodgers spelstil är Liverpools store anfallare Andy Carroll.

"Han kom för mycket pengar och är fortfarande ung", svarade Rodgers på frågor om Carroll. "Jag tror inte att någon som såg honom i Newcastle är oenig med mig om att han är bra tekniskt. När du kommer till en klubb som denna väger tröjan mer än andra tröjor. Förväntningarna och pressen är fenomenala."

"Mitt jobb till nästa år är att försöka få bort lite av den pressen. Jag skall ta pressen. Spelarna skall kunna gå ut och bara koncentrera sig på att prestera och om det händer, kommer de att göra det åtta eller nio gånger av tio tack vare deras talang. Det är samma för Andy som för de andra spelarna. Vi kommer att göra en utvärdering vart vi är och så kommer vi att se framåt."

"Det finns många talangfulla spelare här, men det är inget tvivel om att vi måste få in några nya spelare om viskall uppnå det vi strävar efter. Om vi ska få till den offensiva anfallsfotbollen som vi spelade i Swansea, så måste det till förstärkningar."

"Det handlar inte om att börja om från början, utan lite tillägg. Vi måste göra vissa justeringar och ta in spelare på nyckelpositioner, som i sin tur ger oss möjlighet att spela på det sätt vi önskar. Det handlar inte om att bygga ett helt nytt lag."


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer