Ayre: Arenaplanerna går framåt

Bild till nyheten Ayre: Arenaplanerna går framåt
Ian Ayre berättar att det går framåt i planerna om ett ny arena - men tänker inte göra något riktigt utlåtande förrän allt är klart.

Ayre berättar att de har två val som det samtalas för fullt om, antingen bygga om Anfield eller bygga en helt ny arena på Stanley Park - parken som skiljer Anfield och Evertons hemmaarena Goodison Park åt.

"Vi samtalar mer än någonsin med delägarna och folket som bor runt Anfield" sade Ayre.

"Vi vill utforska alla möjligheter och jag måste säga att vi gör framsteg mycket snabbare än vad vi trodde att vi skulle göra.

"Det har också kommit stora märken som har visat intresse i namnrättigheterna på en eventuell ny arena.

"Ett problem är att folk väntar ett stort utlåtande, de tror att det inte går framåt i planerna bara för att vi inte gjort det där utlåtandet eller satt spaden i marken.

"Det viktigaste för oss, speciellt under dessa ägare, är att göra något åt arenan alternativt bygga en ny.

"Vi kommer inte att kommentera något förrän allt står klart på papper. Det är lätt för folk att säga 'Liverpool är en stor fotbollsklubb, 60 000 sittplatser, kör igång!'. Men du måste titta på den ekonomiska delen också, £300M för en helt ny arena och därmed 15 000 extra platser.

"Det är ganska svårt att få det att gå runt, men som sagt, vi samtalar för fullt och ett utlåtande kommer när vi är säker på vad som kommer att hända," avslutade han.

* Vad tycker ni, utbyggnad eller en helt ny arena?


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer