SOS: Tydliggör riktningen

Bild till nyheten SOS: Tydliggör riktningen
Supportergruppen Spirit of Shankly vill att Liverpool ägare skall tydliggöra vilken riktning de vill att klubben skall ta. Kenny Dalglish sades upp bara ett år efter att han fick kontrakt som permanent manager.

Kenny Dalglish fick igår ta samma väg ut genom dörren som fotbollsdirektör Damien Comolli, den medicinska chefen Peter Brukner, kommunikationschefen Ian Cotton och den kommersiella chefen Grahan Bartlett gjort tidigare under våren.

"Vi upplever återigen en sommar där det fokuseras mer på saker utanför fotbollsplanen. Managerpositionen i Liverpool Football Club förtjänar stor respekt. Den förtjänar att alla resurser i Liverpool Football Club blir satta till managerns disposition för att göra klubben så framgångsrik som möjligt. Idag är vi återigen i en position där det här inte sker. För tillfället har vi ingen manager, ingen kommunikationschef, ingen fotbollsdirektör, ingen kommersiell direktör och ingen närvaro från ägarskapet på den här sidan Atlanten. En situation som förvärras av den fortsatta bristen på en utnämning av en verkställande direktör", skriver Spirit of Shankly i ett uttalande.

"Det finns också frågor om bristen på en lösning för arenan. De senaste besluten i Liverpool Football Club har lett till fler frågor än svar. Dagens (läs gårdagens) beslut gör samma sak. Många anhängare vill veta var Liverpools strategi är för framtiden. Vi förväntar oss att de som ansvarar för LFC ska lösa denna situation snabbt och på ett sätt som tjänar klubbens historia och tradition och som tillåter Liverpool Football Club att ta sig framåt framöver. Vi förväntar oss också att de som är ansvariga för att ta klubben framåt kommer att engagera sig i en meningsfull dialog med supportrarna, något som vi blev lovade i tidigare möten med Mr Henry och Mr Werner, men som ännu inte förverkligats."


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer