Tranmere tappar före detta Liverpoolduo

Bild till nyheten Tranmere tappar före detta Liverpoolduo
Tranmere Rovers tappar sin lagkapten John Welsh till League One konkurrenten Preston North End. Samtidigt erbjuds inte högerbacken David Raven nytt kontrakt.

John Welsh lyckades aldrig ta det sista steget i Liverpool och ta en förstalagsplats, trots tidigare framgångar för ungdoms- och reservlag. Totalt fick han tio matcher i Liverpooltröjan.

Under hösten 2005 lånades han ut till Hull City, en övergång som i januari blev permanent (där Liverpool fick Paul Anderson i utbyte). Tiden i Hull blev inte det lyft han hoppats på och fram till 2009 blev det 1 mål på 30 matcher, där han även lånats ut till Chester, Carlisle och Bury.

De senaste tre säsongerna var han tillbaka på Merseyside och spelade för Wirral laget Tranmere Rovers, där han var lagkapten och satte elva bollar på 130 matcher. Kontaktet gick ut i sommar och även om han erbjöds ett nytt, valde han en övergång till Preston North End, där han skrivit på ett 2-årskontrakt.

Både Tranmere och Preston slutade i mittenskikten i League One den gångna säsongen.

David Raven fick matcher i Liverpooltröjan innan han 2006 lämnade för Carlisle. Där blev det ett mål på 135 matcher fram till sommaren 2010.

Efter en säsong i Shrewsbury, valde även han att återvända till Merseyside sommaren 2011. Raven har under den gångna säsongen delvis dragits med skador, vilket begränsade honom till 17 matcher i Tranmeres vita tröja.

Det räckte inte för att få förlängt kontrakt och David Raven letar nu ny klubbadress.

Vi önskar både John och David lycka till framöver.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer