Dalglish: Aurelio kan bli den enda som försvinner

Bild till nyheten Dalglish: Aurelio kan bli den enda som försvinner
Kenny Dalglish verkar inte särskilt intresserad av att kvitta sig med någon spelare i sommar.
Däremot räknar han med att finjustera truppen genom att hämta in några nyförvärv.
"Det enda som är klart är att Fabio Aurelio försvinner då hans kontrakt löper ut", säger Liverpoolmanagern till Echo.

Det har länge stått klart att den 32-årige brassen inte får förnyat kontrakt på Anfield, på grund av sina ständiga skadebekymmer. Men det är inte helt säkert att det kommer att försvinna fler än Aurelio, enligt Kenny Dalglish.

"Jag är inte synsk och kan inte säga om det kommer att försvinna några fler spelare. Vi kommer inte aktivt att försöka göra oss av med någon annan i truppen", säger Dalglish, som inhandlat nio spelare sedan han tog över som manager i januari 2011.

"Vårt önskemål är att finjustera truppen med några nyförvärv. Med ett öppet transferfönster kommer det att ske en del förändringar och det är lika för alla klubbar. Just nu sitter vi och snackar igenom hela säsongen med ägarna. Vi diskuterar olika möjligheter med olika parter. Vi har gått igenom alla alternativ."

"De flesta planer för nästa säsong är redan på plats. Vi behöver bara bli klar med arbetet och det är långt till augusti."

Dalglish förväntar sig även att hans unga manskap kommer att lyfta sig ännu mer till nästa säsong och var mycket imponerad av insatserna till Jordan Henderson, Jonjo Shelvey och Andy Carroll i 4-1-segern mot Chelsea.

"De unga spelarna klev fram rejält i den matchen. Det är tillfredsställande för oss att de visade att de klarar av att spela mycket bra. Den självtilliten och tron kommer att ge resultat i framtiden", avrundar Dalglish.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer