Hendo och Carroll känner att de utvecklas i LFC

Bild till nyheten Hendo och Carroll känner att de utvecklas i LFC
Jordan Henderson krönte igår en solid insats på det centrala mittfältet med ett mål som betydde 2-0 redan i första halvlek. Andy Carroll var också åter i strålande form, men misslyckades att skriva in sig i målrapporten. Båda de unga killarna menar dock att de utvecklats i Liverpool under årets säsong - och ser fram emot nästa.

"Jag har trivts enormt bra i Liverpool under min första säsong och jag har lärt mig massvis", konstaterade Hendo. 

"Jag önskar kanske att jag producerat lite fler mål men generellt är jag nöjd med hur säsongen har sett ut personligen. Nu hoppas vi såklart att den här avslutningen ger oss styrka att komma starka in till nästa säsong."

På tal om matchen kunde han också fastslå att det antagligen var säsongens bästa insats.

"Vi körde på i 90 minuter och spelade bra fotboll rakt igenom. Utan att tveka kan vi konstatera att det var en av säsongens bästa insatser."

Även Andy Carroll var nöjd med gårdagen - och sin egen avslutning på säsongen.

"Lite synd att jag inte fick göra ett mål bara, men jag var väldigt nöjd med insatsen", sa Andy - som utsågs till Matchen Bästa Spelare. 

"Att göra fyra mål och besegra Chelsea är otroligt starkt. Det var också otroligt viktigt att få ge fansen en avslutande seger som man kan ha med sig i ryggsäcken inför nästa säsong.

"Jag har haft det tufft stundtals att bevisa mina kvaliteter men tycker samtidigt att jag spelat upp mig ordentligt framåt slutet av säsongen", avslutade Carroll.


* Hendo och Carroll (här med Suarez) anser sig utvecklats under årets säsong - och ser fram emot nästa! 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer