Kenny: Den var för fansen

Bild till nyheten Kenny: Den var för fansen
Liverpool spelade igår säsongens sista hemmamatch och man gjorde det i stor stil genom att tvåla dit Chelsea med hela 4-1 på Anfield. Efter en säsong där vi haft det förtvivlat svårt i hemmaborgen släpptes det rejält på knutarna under tisdagskvällen och med mål från Suarez (ja, vi ger han det!), Henderson, Agger och Jonjo Shelvey bärgade Liverpool åtminstone en sjätte hemmaseger för säsongen.

För Kenny Dalglish, som var medveten om att Liverpool egentligen inte hade mer än äran att spela för, var det en viktig seger att få ge fansen i slutomgången på hemmaplan. 

"Att låta fansen lämna Anfield med ett leende på läpparna vid säsongens sista match känns otroligt skönt. De slöt upp direkt trots resultatet i helgen och sättet de hängav sig på under kvällen igår säger det mesta om hur fantastiska de är", berömde manangern.

Gällande insatsen från spelarna var han också mäkta imponerad.

"Det var en fantastisk insats från början till slut faktiskt", summerade Kenny.

"Vi har flera gånger fått lämna Anfield och konstatera att vi inte fått med oss det resultat vi kanske tyckt oss förtjäna. Men igår fick vi betalt för vår insats."

Han hade också särskilld beröm till ungtupparna på innermittfältet - Jordan Henderson och Jonjo Shelvey. 

"Ja, de var helt fantastiska på mittfältet", konstaterade han.

"Andy Carroll och Luis Suarez gjorde det också otroligt bra längst fram. Samtidigt som den gamle där back (Jamie Carragher reds. anm.) skötte sig helt okej också", skojade Dalglish. 


* The Reds avslutade med att utklassa Chelsea hemma på Anfield. "För fansen", enligt Kenny!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer