Carroll: Jag vill vinna fler medaljer

Bild till nyheten Carroll: Jag vill vinna fler medaljer
Andy Carroll var mannen som förde Liverpool till lördagens FA Cup-final genom att nicka in 2-1-målet i semifinalen mot Everton. Nu ser anfallsbjässen fram emot en tredje tripp till Wembley - och chansen att vinna en andra medalj under sin första hela säsong i Liverpool.

"Lördag kommer bli alldeles fantastiskt. Både för klubben och mig personligen. Vi ser alla fram emot matchen", förklarade Andy till klubbens hemsida under dagen. 

"Vi har jobbat hårt hela säsongen och ser fram emot chansen att kunna bärga ännu en titel. Man fick verkligen mersmak av att vinna Carling Cup - och nu vill man såklart vinna mer.

"Det ser dessutom lite klent ut med bara en medalj hemma i samlingen så det vore underbart att få utöka den redan i helgen", skojade Carroll.

Med lite allvarligare ton förklade han sedan hur stort den är för en engelsk grabb att förbereda sig för en FA Cup-final. 

"Man minns ju hur man satt hemma som liten grabb och såg de här matcherna. Det har alltid varit en av de största matcherna i den engelska fotbollen. 

"Hela vägen fram till finalen har man märkt på fansen att det legat en speciell stämning i luften när vi spelat cup-matcher. Atmosfären och allt runt omkring kommer att vara fantastiskt på lördag. 

"Det är helt enkelt en oerhört stor match", summerade Liverpools nummer 9.


* Nicken som tog Liverpool till FA Cup-final. På lördag smäller det!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer