Fans från Chelsea-sektion buade under tyst minut

Bild till nyheten Fans från Chelsea-sektion buade under tyst minut
Inför dagens FA Cup-semifinal mellan Tottenham och Chelsea hölls en tyst minut för att ära de 96 personer som tragiskt dog på Hillsborough i Sheffield för 23 år sedan. Tyvärr förstörde delar av Chelsea-sektionen den vackra hyllningen med busvisslingar och nidramsor.

På Anfield hölls under eftermiddagen en minnesstund för offren och dess lidande familjer från Hillsborough-katastrofen 1989.

För att ära deras minne inleddes även dagens FA Cup-semifinal mellan Tottenham och Chelsea med en tyst minut. Tragiskt nog stördes den dock av att grupperingar i Chelsea-sektionen busvisslade och sjöng nidramsor under minnesminuten istället. 

Chelsea har efter matchen gått ut med en officiell ursäkt på sin hemsida - och tagit avstånd från den lilla klick som inte kunde sköta sig.

"Chelsea Football Club är oerhört besvikna på den lilla grupp av fans som skämde ut klubben vid dagens match då de störde den tysta minuten innan avspark.

"Chelsea Football Club menar att all respekt bör visas gentemot alla offer och dess lidande familjer sedan katastrofen på Hillsborough för 23 år sedan," skriver klubben i en officiell ursäkt.

Matchen vann Chelsea därefter med 5-1 och nu väntar final mellan Liverpool och The Blues på Wembley den 5:e maj.


* Hemska scener på Hillsborough för 23 år sedan. Något Chelsea-fans idag hånade. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer