Jones till Reina: Vinn cupen åt oss!

Bild till nyheten Jones till Reina: Vinn cupen åt oss!
Med både Pepe Reina och Alexander Doni avstängda vaktade Brad Jones idag målet för The Reds, trots bara två starter för Liverpool i tävlingssammanhang tidigare. Australiensaren har haft en tuff tid sedan ankomsten till Liverpool - men tackar Pepe Reina för sitt ständiga stöd och han hoppas nu att spanjoren vinner FA Cupen åt Liverpool.

"Efter matchen när Pepe kom framspringande sa jag till honom att han får vinna cupen åt oss nu", förklarade Jones efter matchen. 

"Jag förstår själv att jag antagligen inte kommer att involveras i finalen, men samtidigt kommer jag alltid vara en stolt medlem av den här klubben.

"Och jag vill verkligen vara en del av ett lag som vinner två troféer under samma säsong", fortsatte han.

För Brad Jones har det varit några alldeles galna senaste tio dagar. Efter två väldigt tuffa år, där fotbollen fått stå i skymundan av sonen Lucas kamp - och till slut också bortgång - i cancer, fick Brad och hans partner Dani först tillökning i familjen förra onsdagen och i tisdags hoppade Brad in för Liverpool mot Blackburn och räddade en straff. Under hela den tuffa tiden har målvaktskollegan Reina dock stått stadigt vid hans sida. Något Brad är oerhört tacksam för. 

"Han (Pepe) har varit helt fantastisk sedan jag kom hit," berömde Brad.

"Vi är väldigt goda vänner och jag var ledsen för hans skull att han var avstängd i en så här stor match. Men när det är dags för final får han chansen att bidra på bästa sätt igen. 

"Pepe har alltid ett leende på läpparna och han är en otroligt härlig människa att ha din närhet", avslutade målvaktskollegan.


* Ettan och trean - två hjältar! 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer