Carragher: Jag vet att jag inte är förstavalet

Bild till nyheten Carragher: Jag vet att jag inte är förstavalet
Jamie Carragher inser att han inte längre är förstavalet på mittbackspositionen. Hoppas hämta fler medaljer innan karriären är över. Tanken på klubbyte slår honom inte. Speciell semifinal imorgon.

jc

Jamie Carragher har hamnat efter Martin Skrtel och Daniel Agger i rangordningen på mittbackspositionen. Även Coates lurar i bakgrunden.

"Jag har denna och nästa säsong kvar på kontraktet. Det ger mig chansen att spela flera stora matcher och vinna medaljer. Du måste använda möjligheterna när de finns", sade Carra till The Times.

Carragher har suttit mycket på bänken under säsongen och han är medveten om att det kan bli ännu mindre speltid nästa år.

"Jag är säker på att jag kommer att vara kvar, men det får ni fråga Kenny om. Det har varit en annorlunda säsong för mig, men en sådan säsong kommer alltid. Jag kommer spela ungefär 30 matcher, men det är utan europaspel. Nästa säsong blir det europaspel med."

"Jag är inte förstavalet, men om spelare skadas eller blir avstängda så är jag här för att hjälpa till. Jag skall försöka göra mitt bästa för Liverpool och hjälpa klubben att prestera bra. Jag har inte tänkt att flytta till sommaren."

Mittbacksprofilen har speciella relationer till båda delarna av staden inför morgonsdagens semifinal.

"Vi har en bra statistik mot Everton de senaste 15 åren, och för en lokal grabb betyder det mycket."

"Förhoppningsvis återvänder jag inte gråtande den här gången. Alla vet att jag var Evertonian som barn. Jag reste till finalerna (1986 & 1989) men nu står jag på motsatt sida. Det är många som håller på Everton där jag kommer ifrån. Den här matchen betyder mycket för supportrarna."

Efter att Daniel Agger återvänt från sin skada är Jamie inte säker på att han får spela matchen, men han skulle bli besviken om utfallet blir så.

"Jag skulle bli besviken. Jag vill spela och det kommer inte förändra sig. Jag skulle bli besviken på lördag och jag var besviken inför Carling Cup-finalen. Vi vann och då kom jag in. Du vet aldrig. Kanske startar jag, kanske inte. Det viktigaste är att Liverpool går till FA-cupfinal."

"Det är alltid press på Liverpool. Det spelar ingen roll vilka vi möter eller vilken slags match det är. Vi är en av de största klubbarna i världen, så det skall vara press på oss. Folk säger att vi bör slå Evertontack vare pengarna vi spenderat, men så fungerar det inte."

"Det är länge sedan Everton vann något och de vet om det. Nu vet de även att de är nära. Det är inte bara en lokaluppgörelse, båda lagen vill till final. För en klubb med det stödet Everton har, en bra supporterskara, historia och tradition så har det gått för länge."


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer