Hjälp oss att tömma lagret på medlemspaket!

Bild till nyheten Hjälp oss att tömma lagret på medlemspaket!
Vi uppmanar alla svenska LFC-fans att stötta arbetet med sajten/supporterklubben genom att hjälpa oss att tömma lagret på de återstående cirka 1200 paketen före 15 maj.

Det gör du enklast genom att köpa medlemspaketet för 300 kronor (250 för ungdomar från 15 och nedåt).

Vi jobbar hårt för att du ska få en förstklassig svensk hemsida om ditt favoritlag, med snabb nyhetsservice, tävlingar och researrangemang med mera. Vi behöver således allt stöd vi kan få för att säkra sajtens fortsätta levnad!

Som betalande medlem får du  LFC-mössan som matchar fjolårets halsduk, medlemskortet som ger 15 % mot uppvisande på O´Learys (bilden) samt supporterklubbens pin, plus många fler förmåner som du kan läsa om här!

Stöd oss så lovar vi i gengäld att sajten ska bli ännu bättre i framtiden - och vi får samtidigt loss medel till att ta fram ett ännu bättre medlemspaket inför 2012/13!

BLI MEDLEM - använd denna direktlänk!

HAR DU GLÖMT MEDLEMSNUMMER/INLOGGNINGSUPPGIFTER - klicka här! innan du använder direktlänken.

GLÖM INTE ATT DU samtidigt har chansen att vinna den helt unika träningsoverallen med spelarautografer från hjältarna som var med och vann ligan senast 1989/90. Barnes, Beardsley, Aldridge, Hansen, Hysén, Nicol, McMahon, Whelan... Dessutom finns Kenny Dalglish autograf med!
Läs mer här!

YNWA/Styrelsen


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer