Telegraph om Comollis avsked

Bild till nyheten Telegraph om Comollis avsked
Daily Telegraph hävdar att det fanns flera anledningar till att Liverpool gjorde sig av med Damien Comolli.

Spelare hämtades på uppmaning från Kenny Dalglish, men Liverpool betalade överpris flera gånger. Klubben misslyckades med att rekrytera bra spelare för mindre pengar, på liknande sätt som Newcastle, trots påstådd stark scoutverksamhet.

Damien Comolli sägs också ha hanterat Suarez-incidenten klumpigt och lyckades endast få in en utköpsklausul på 1 miljon pund i Dirk Kuyts kontrakt - trots att holländarens marknadsvärde är mycket högre.

Comolli var över på möte med ägarna i USA tidigare i våras och FSG skall inte ha varit särskilt överbevisade av svaren han hade.

Denna veckan har det varit möten där man analyserat alla nivåer i klubben. Ägarna vill ha en full genomgång av ligaprestationen och en förklaring på varför vissa spelare köptes till så höga priser. De skall också ha ifrågasatt varför spelare som t.ex Maxi Rodriguez har spelat så lite i jämförelse med målfabrikationen.

Det har också ryktats om att de är bekymrade över att Dirk Kuyt verkar anses som överflödig, trots att han är ordinarie i Hollands landslag.

Dalglish kommer enligt Telegraph att se torsdagens händelser som en varning och inte som en försäkring. Managern har inte lagt skulden på andra för att de dyra spelarna inte har presterat. Han har satsat sitt rykte på att spelarna skall finna sig tillrätta i klubben. Nu spelar de för Dalglish jobb och sina fortsatta Liverpool-karriärer. Misslyckas de, kan Kenny Dalglish bli nästa man att försvinna.

comolli kuyt

Källa: Liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer