Moyes: Liverpool är favoriter på lördag

Bild till nyheten Moyes: Liverpool är favoriter på lördag
I och med Liverpools seger mot Blackburn igår klättrade The Reds upp på 46 inspelade poäng i Premier League denna säsongen. Fortsatt en pinne mindre än lokalrivalen Everton. Inför lördagens möte mellan lagen i FA Cupen, menar manager David Moyes att Liverpool ändå bör ses som favoriter.

På lördag klockan 13.30 marscherar Liverpool och Everton, lokalrivaler på Merseyside, ut sida vid sida på Wembley i London för att utse det första finallaget i prestigefyllda FA Cupen. Ligamässigt gör Everton en stark säsong, medan Liverpool gått kräftgång under våren. Inför lördagens möte menar Evertonbossen, David Moyes, likväl att Liverpool är favoriter. 

"Liverpool är en oerhört stor klubb i engelsk fotboll. Laget har en fantastisk historia och truppen innehåller fantastiska spelare. Så ser man till förhandstips borde Liverpool absolut ses som favoriter", konstaterade Moyes.

Moyes, som nyligen firat 10 år som Everton-manager, beskriver dessutom stoltheten av att få ta Everton till Wembley - och hur stort det är med ett Merseysidederby nere i London.

"Att få leda Everton nere på Wembley kommer vara fantastiskt. Att få vara managern som för dit laget och alla fans känns fantastiskt. Att dessutom möta Liverpool, det blir inte större. Just en derbymatch på Wembley får du inte så ofta, även om det hände väldigt ofta på exempelvis 80-talet", fortsatte Moyes. 

Avspark 13.30 på lördag alltså.
Matchen sänds live på Viasat Sport. 


* David Moyes lägger favoritskapet på Liverpool inför lördagens FA semi.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer