Babylycka för Brad Jones

Bild till nyheten Babylycka för Brad Jones
Liverpoolmålvakten Brad Jones, som ser ut att få en plats i matchtruppen mot Aston Villa på lördag, hade all anledning att glädjas redan igår. Kring middagstid födde hans partner Dani Lawrence nämligen en liten Nico Luca Jones till världen. En glädjande dag för paret som genomlidit en otroligt tuff period.

Den 19:e november förra året tvingades vi dessvärre meddela den mycket dystra nyheten att Brad Jones och hans partner Dani Lawrence förlorat sin då 4-åriga son Luca till följd av en längre tids sjukdom i leukemi.

Luca hade länge kämpat mot den hemska cancersjukdomen, men till slut kunde han inte stå emot den längre. Det var en sorgens dag och en hel fotbollsvärld led med Brad Jones och hans familj.

Idag, ett drygt halvår senare, bär familjen såklart fortsatt på en stor sorg - men samtidigt fick man igår all anledning att le igen. Till världen föddes då en underbar lite Nico Luca Jones och det var en otroligt stolt pappa som meddelade nyheten på Twitter.

"Så glad! Nico Luca Jones föddes idag. Både bebisen och Dani Lawrence (modern) mår bra."

I en lyckans stund lyckades han också bjude oss andra på ett leende.

"Som tur är har han fått mammas utseende, men pappas längd.

"Blivande målvakt", avslutade han med.

Supporterklubben vill sända sina varmaste gratulationer till familjen Jones och önska de all lycka med sin fantastiska lilla guldklimp.


Brad Jones - en lycklig man idag!


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer