Löpare kör insamling från Hillsborough till Anfield

Bild till nyheten Löpare kör insamling från Hillsborough till Anfield
Den 12 - 14 april kommer sex supportrar att springa den 12,25 mil långa sträckan mellan Hillsborough och Anfield i ett nytt initiativ att samla in pengar i kampen för de 96 supportrar som omkom och för att stödja familjerna. Du kan bidra genom att donera pengar online.

23-årsdagen av Hillsborough katastrofen närmar sig och kampen för rättvisa har fått mycket uppmärksamhet under det senaste året och Hillsborough panelen fortsätta att plöja igenom tusentals dokument relaterade till katastrofen.

Dominic Williams kommer tillsammans med fem andra supportrar att uppmärksamma katastrofen genom att springa från Hillsborough till Anfield, en sträcka på ca 12,25 mil från den 12-14 april. På vägen kommer de köra insamlingar att pengar som delas 50/50 mellan Hillsborough Justice Campaign (HJC) och Hillsborough Family Support Group (HFSG).

De samlar även in pengar i samband med matchdagar på Anfield och det gett går även att donera pengar online.

Du kan ge ditt stöd genom att bidra online och stödja den fortsatta kampen för rättvisa och ge de drabbade familjerna stöd.

Surfa in på nedanstående sajt för att donera valfritt belopp. Alla donationer tas emot med stor tacksamhet från de båda grupperna (HJC och HFSG).
http://hillsborough-anfieldrun.co.uk/how-to-donate/

Justice for the 96!


  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer