Sena mål fällde Liverpool

Bild till nyheten Sena mål fällde Liverpool
Sebastian Coates gjorde sitt första Liverpoolmål, men det var nog en klen tröst efter att QPR vände 2-0 underläge och vann med 3-2.

Enrique

Liverpool misslyckades med att försvara sin 2-0-ledning som man byggt upp efter mål av Sebastian Coates och Dirk Kuyt. Shaun Derry, Djibril Cisse och Jamie Mackie stod för varsitt mål under de sista 14 minuterna vilket gjorde att Liverpool fick tomhänta från Loftus Road, i något som mer eller mindre kan liknas vid ett rån.

Liverpool dominerade nämligen under nästan hela matchen och hade efter 20 minuter fått slå 10 hörnor. Det märktes att det var full fart från start och QPR verkade skakade hemma i London. Liverpool lyckades dock inte förvandla spelövertaget till mål och en gnutta hopp tändes hos QPR som kom in i matchen lite innan domaren blåste av efter 45 minuter. Den första halvleken drog dock med sig lite dåliga saker - Kelly lämnade planen efter 33 minuter till förmån för Coates och Charlie Adam fick byta i halvtid på grund av skada. Hendo kom in.

Den andra halvleken fortsatte bjuda på hörnor för de rödklädda och efter 54 minuter resulterade det äntligen i ett mål - och vilket mål! Det kommer dröja ett tag innan ni ser en mittback bjuda på en balja likt det akrobatiska avslutet Coates smällde upp i nättaket.

I den 72:a minuten kom också 2-0 för Liverpool. Suarez träffade stolpen, Kenny gjorde en jätteräddning på ett Downing-avslut, men till sist kom retur-kungen Kuyt och stötte in bollen.

Vid det läget var det tungt för QPR, som inte hade något att förlora längre. De lyfte upp allt de kunde och vilket resultat det gav. Derry gjorde 1-2 på hörna och det var starten på en 14-minuters vändning. I söndags gjorde den gamle bekantingen Crouch mål på Liverpool och idag var det Cissés tur. 2-2, även det på huvudet kom efter 86 minuter.

Segermålet för hemmalaget kom 2 minuter in på stopptiden. Ett misstag från José Enrique gav Mackie fritt spelrum mot Reina och inhopparen gjorde inget misstag.