1200 medlemspaket kvar - stöd supporterklubben!

Bild till nyheten 1200 medlemspaket kvar - stöd supporterklubben!
Supporterklubben har nu gjort ännu en inventering av lagret och konstaterar att vi har cirka 1200 medlemspaket för säsongen 2011/12 kvar.
Vi hoppas förstås att fler LFC-fans över hela Sverige vill stötta vårt arbete med sajten/klubben genom att bli betalande medlemmar!

1200 medlemspaket innebär en hög lagerkostnad för supporterklubben och vi skulle hemskt gärna vilja bli av med dessa innan säsongen är slut, så att vi kan börja beställa hem paketen inför 2012/13.

Som betalande medlem får du alltså LFC-mössan (som hör ihop med fjolårets halsduk), medlemskortet som ger 15 % mot uppvisande på O´Learys samt supporterklubbens pin, plus många fler förmåner som du kan läsa om här!

Vi jobbar idogt för att ni medlemmar och andra besökare som håller på Liverpool ska få en förstklassig hemsida om ert absoluta favoritlag, med bra och snabb nyhetsservice, tävlingar och researrangemang.

Om ni bara ger oss ert fortsatta stöd lovar vi i gengäld att sajten ska bli ännu bättre i framtiden!

BLI MEDLEM - registrera dig här!

HAR DU GLÖMT MEDLEMSNUMMER ELLER INLOGGNINGSUPPGIFTER - klicka här!

ÅRSKOSTNAD, VUXEN: 300 SEK

BARN FRÅN 15 ÅR OCH NEDÅT: 250 SEK

GLÖM INTE ATT NI samtidigt har chansen att vinna den helt unika träningsoverallen med spelarautografer från hjältarna som var med och vann ligan senast 1989/90. Barnes, Beardsley, Aldridge, Hansen, Hysén, Nicol, McMahon, Whelan... Dessutom finns Kenny Dalglish autograf med! Läs mer här!


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer