Enrique vill tillbaka till Wembley

Bild till nyheten Enrique vill tillbaka till Wembley
Jose Enrique är väldigt glad över att ha vunnit sin första medalj i engelsk fotboll, men hoppas återvända till Wembley för ytterligare en chans den här säsongen.

José Enrique var med i laget som vann Carling Cup-finalen mot Cardiff för ungefär 3 veckor sedan och nu hoppas vänsterbacken på en cup-dubbel den här säsongen. I FA-cupen väntar nu en kvartsfinal mot Stoke på söndag.

"Alla trivdes så gott på Wembley och vi vill tillbaka dit. Det var fantastiskt att vinna min första trofé redan under den första säsongen och jag tror vi har en bra möjlighet att vinna ytterligare en. Men det är fortfarande flera matcher att vinna", sade Enrique, enligt Liverpool Echo.

"Det är svårt att spela mot Stoke. De är ett klassiskt engelsk lag som hela tiden lägger upp bollen mot anfallarna. Vi måste vara beredda vid inkast och hörnor. De är inte lätta att besegra."

Liverpool går till matchen efter en strålande insats mot Everton i tisdags.

"Det är speciellt att spela mot Everton,framförallt för fansen. Det var stort att spela den matchen och vi spelade bra och lyckades göra 3 mål. Det var viktigt att vi tog 3 poäng. I många matcher i år har vi spelat bra, men inte lyckats få bollen i nät."

"Vi måste vara realistiska när det gäller Champions League. Vi är tio poäng efter, så det kommer bli väldigt svårt, men vi ska försöka allt vi kan. Ligan är inte fördig ännu. Det är fortfarande många poäng att spela om och vi måste få igång en segerrad. Spelar vi som mot Everton kan vi slå alla."enrique


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer