Dalglish: Inget fel på spelarnas självförtroende

Bild till nyheten Dalglish: Inget fel på spelarnas självförtroende
Kenny Dalglish menar att det inte är något fel på spelarnas självförtroende - trots tre raka PL-förluster.

När Liverpoolspelarna springer in på Anfield ikväll inför det 217:e Merseysidederbyt, så är det med tre raka ligaförluster i ryggen. Det har inte inträffat sedan oktober 2003, alltså drygt åtta år.

Liverpool har dessutom bara tagit fem av 24 poäng under 2012 och endast två av de senaste 11 PL-matcherna har slutat med seger.

"Ingen av spelarna lider av dåligt självförtroende", menar managern Kenny Dalglish. "Det är bara att titta på vilken match som helst, oavsett resultat. Det har nästan uteslutande varit en del flax som har förändrat matchbilderna", säger managern Kenny Dalglish.

"Om vi bara fortsätter att jobba hårt och visa hängivenhet så kommer en del flax att börja gå vår väg också."

"Gå tillbaka till den första matchen mot Sunderland, där missade vi en straff. Vi har bommat sex straffar totalt. Ingen missar en straff med vilje. Och hur många gånger har inte motståndarnas målvakter svarat för fantastiska räddningar i sista minuten, något som har förhindrat oss att ta ytterligare två poäng? I andra matcher har vi kanske haft lite tur, men det sägs ju att det brukar jämna ut sig över en säsong. Men totalt sett tycker jag att vi har betydligt mer otur än tur."

"Vår bästa match gjorde vi mot Arsenal, men vi vann inte, som vi hade förtjänat. Vi kommer att fortsätta att jobba på och se vad som händer, men jag tycker att vi är på väg åt rätt håll som lag betraktat".

Källa: Liverpool Daily Post

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer