Stevie: Vi måste fortsätta att tro

Bild till nyheten Stevie: Vi måste fortsätta att tro
Kaptenen Steven Gerrard uppmanar sina lagkamrater att ge järnet säsongen ut för att uppnå bästa möjliga tabellplacering i Premier League.

Efter 1-2-förlusten mot Arsenal i lördags känns det som att Liverpool bara har mikroskopiska chanser att kvalificera sig för Champions League-spel säsongen 2012/13. Å andra sidan har större under skett i fotbollshistorien och Liverpool brukar dessutom alltid vara som starkast under vårkanten.

"För bara några veckor sedan var det många experter som helt avskrev Arsenal, men nu har de skaffat sig ett kanonläge. Vi måste också fortsätta att tro och försöka", säger Steven Gerrard.

"Det är fortsatt många poäng att spela om, men vi har inte råd att förlora så många fler poäng fram till mitten av mig. Konkurrensen om fjärdeplatsen till Champions League är enormt tuff, men vi har fortfarande kvar att möta de flesta lagen runt oss. Segrar mot dessa lag kommer att ha visa var i tabellen vi hamnar."

Martin Skrtel är helt enig med sin kapten.

"Vi kan inte låta alla insatser vi har lagt ner hittills våra förgäves. Vi har helt enkelt inte råd att slappna av förrän säsongen är över. Målet har hela tiden varit att kvalificera sig för Champions League och vinna en cup. Vi måste fortsätta behålla vårt fokus".

Källa: Emirates 24/7

* Så här vill vi se Liverpool under resten av säsongen... 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer