RVP stolt över sina mål på Anfield

Bild till nyheten RVP stolt över sina mål på Anfield
Som bekant förlorade Liverpool dessvärre det blytungt viktiga mötet med Arsenal igår sedan årets stora målkung Robin Van Persie avgjort tillställningen med två mål - från två chanser. Efter matchen förklarade han sin stolthet över att ha gjort två mål på Anfield - samt hur han nästan skämdes över att stjäla de tre poängen.

"Ja, ska man vara ärlig så förtjänade vi ju tyvärr inte segern. Så är det faktiskt. Liverpool var väldigt mycket bättre. Samtidigt är jag otroligt stolt över att ha vunnit här eftersom Anfield är en fantastisk arena att komma till. Att också ha gjort två mål här nu känns väldigt speciellt. Det var stort", sammanfattade Gunnern. 

I kampen om fjärdeplatsen ville holländaren inte ta ut något i förskott, men erkände att det såklart såg bra ut efter vinsten.

"Om jag räknat rätt är vi väl 10 poäng före Liverpool nu och sjäklvfallet ser det bra ut. Vi får också se vad som händer för Tottenham (mot United idag, reds. anm.) så kanske vi kan störa även dem som ligger framför oss."

Även Arsenals målvakt, Wojciech Szczesny, som var högst bidragande till Arsenalvinsten, erkände att resultatet knappast speglade matchbilden:

"Nej, Liverpool spelade ju klart bättre än oss många stunder. Vi är såklart väldigt glada över vinsten, men samtidgt lider jag lite med Liverpool.

Gällande straffen, där han tycktes göra en fantastisk räddning på framförallt returen, tonade han ner sin insats med att han bara hade tur som fick se Dirk Kuyt träffa bollen lite fel.

"Straffräddningen är såklart otroligt skön att göra. Men på returen får Dirk bara en dålig träff, annars är det mål där. Men vi har tur att han inte får till den ordentligt och då hinner jag tillbaka", förklarade 21-åringen.


* Robin Van Persie, 25 PL-mål. 5 färre än Liverpool totalt 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer