Carragher hoppas på ytterligare två återföreningar

Bild till nyheten Carragher hoppas på ytterligare två återföreningar
Jamie Carragher vill att Liverpool bygger vidare på sin senaste cuptriumf genom att säkra ytterligare två gamla kära återföreningar.

Vice-kaptenen vill spela Champions League fotboll nästa säsong och ser fram emot att åka till Wembley ännu en gång efter det att hans 6-års långa trofétorka i Liverpool är bruten.

34-åringen var den andra Carragher att få röra bucklan efter Steven Gerrard i söndags, hans 9-åriga son James hade intagit den hedervärda positionen precis mellan pappa Jamie och kapten Gerrard.

Även om de båda efteråt ledde Liverpools segerfirande på Wembleys läktare och ner i omklädningsrummet, förblev Carragher fokuserad när det gällde att se framåt och höll det inom ett tänkbart perspektiv.

Han sa: ”Vi har uppnått något men där är ytterligare två stora mål att sikta efter, topp fyra i ligan och FA-cupen. Att nå topp fyra blev inte lättare efter helgens resultat. Men vi vill komma hit igen, vi vill spela semifinal och final här.

Vi måste sikta på att nå Europa varje säsong genom vår ligaposition och inte genom Carling Cup.

Det är stort att vi har kvalificerat för Europa League, självklart är det så, men vi vill göra det genom vår placering i ligan. Nästa steg är att lyckas ta oss tillbaka till Champions League.”

Samtidigt som Liverpool firade framgången i huvudstaden i helgen, tog rivalerna Arsenal och Chelsea vars tre poäng i kampen om topp fyra.

The Gunners reser till Anfield på lördag för vad som Carragher vet kommer att bli en match av stor betydelse i racet om vem som ska nå Champions League.

Vi vet att det är en tuff utmaning och vi har en stor match som närmar sig mot Arsenal i helgen. De kommer att vara tända efter segern mot Tottenham. Men Europa är en del av vår historia och vi måste bli involverade ännu en gång.”

*Kommer Carra junior att få lyfta fler troféer i framtiden må tro?

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer