"Extra laddat på träningarna i veckan"

Bild till nyheten "Extra laddat på träningarna i veckan"
Med bara fem dagar kvar till Liverpools första stora final sedan 2007 är det massvis med ivriga spelare som på träningarna inför matchen nu slåss om de elva startplatser som King Kenny har att fördela. Jordan Henderson erkänner att det också avspeglar sig i intensiteten som alla nu håller högt.

"Ja, alla verkar träna lite, lite extra hårt denna veckan", erkände Hendo till Liverpool Echo. 

"Det är några dagar kvar till finalen nu och alla vill självfallet kriga sig till en plats i startelvan. Samtidigt måste man inse att där bara finns just elva platser och en del spelare kommer säkerligen att bli besvikna över att lämnas utanför", fortsatte han.

Såvida Daniel Agger är tillbaka efter sitt mindre skadebekymmer lär backlinjen, bestående av honom, Martin Skrtel, Glen Johnson och José Enrique starta framför Pepe Reina i målet. Platserna på mittfältet och anfallet är det desto hårdare konkurrens till och ovissheten är stor.

Killar som Andy Carroll och Stewart Downing gjorde pigga insatser mot Brighton - samtidigt som Dirk Kuyt, Maxi Rodriguez och Jay Spearing var förpassade till bänken.

Henderson var också mycket nöjd med just insatsen i söndags:

"Matchen mot Brighton var riktigt bra genomför rakt igenom. Brighton är ett bra lag som vi hade stor respekt för. Samtidigt hade vi läst in oss väldigt väl på hur de ville spela sitt spel så vi visste vad som väntade. Inledningsvis gick det möjligen lite trögt, men så fort vi fick håll på dem gick det enklare.

"Förhoppningsvis kommer vi lika förberedda till finalmatchen på söndag och alla killarna i laget är fulla av självförtroende", avslutade Henderson.

Hur vill DU att laget ställs upp på söndag?
Logga in och kommentera.  


Henderson, Downing och Adam. Tre nyförvärv som alla kan få starta en cupfinal under sin första säsong i klubben...

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer