Poyet: Anfield kommer sätta spelarna på prov

Bild till nyheten Poyet: Anfield kommer sätta spelarna på prov
Gus Poyet, hyllad manager i Brighton, har flera intressanta infallsvinklar på kvällens match. En bl.a. hur hans spelare klarar pressen att spela på en utav fotbollens allra mest mytomspunna arenor.

"Det ska bli intressant att se hur mina spelare kan stå upp mot ett Premier Leaguelag på deras hemmaplan. Det är ett bra tillfälle för mig att se hur mina spelare har utvecklats.

"Om vi lyckas gå upp (till Premier League) inom några år har jag i så fall med mig vilka spelare det är som håller på denna nivån.

"Vi kommer fortsätta spela vårat spel, inte ändra på något och så får vi se vart det tar oss."

Uruguayanen Poyet är en utav de mest hyllade tränarna i engelsk fotboll. Den 45-årige fördetta Chelsea och Tottenhamspelaren har fått sitt Brighton att spela en effektiv likväl som vårdad fotboll. Poyet kommer med största säkerhet få ett gott välkomnande på Anfield då han under Suarez/Evra-gate gav sin egen, i undetecknads värld, mycket sunda blick på det hela.

I Brighton finns flera spelare som har sitt urspung från Merseyside. Poyet menar dock att han inte kommer ha detta i åtanke när han ska ta upp laget till drabbningen.

"Jag vet att vi har ett par riktigt stora Liverpoolfans i laget. Dock kommer jag inte ta någon hänsyn till detta när jag tar ut laget för vi vill ta varje match på allvar.

"Tanken är att komma dit och skapa något unikt. Det kan bli en vinst!"

Källa: teamtalk.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer