Kenny: Vi har gått framåt

Bild till nyheten Kenny: Vi har gått framåt
Kenny Dalglish menar att positionen i ligan, endast fyra poäng bakom CL-platsen, och avancemanget i cuperna visar att Liverpool tagit några kliv framåt det senaste året. Kenny förväntar sig en svår match mot Bolton.

Liverpool är obesegrade i cup-sammanhang under säsongen och står nu inför sina 11:e och 12:e cupmatcher denna samt nästa helg. Kenny Dalglish menar att framgångarna i cupen och klubbens position i Premier League visar att man gått framåt.

"Spelarna förtjänar all beröm. De har haft en relativt bra säsong och satt sig själv i en bra position", sade manager Dalglish.

"Vid den här tiden i fjol var vi utslagna ur cuperna och långt ifrån samma ligaposition. Vi är nöjda med vad vi presterat såhär långt, men vill givetvis ta oss vidare."

Kenny Dalglish har 3 spelare tillbaka inför Brighton-matchen - Jon Flanagan, Jack Robinson och Maxi Rodriguez.

"För att vara ärlig har cupen blivit lite undervärderad de senaste åren. För oss har det att göra med stoltheten inom fotbollsklubben - när du spelar en match vill du vinna den."

"Vi har ställt upp med starkt manskap i båda cuperna och vi har ett starkt spelarstall. Merparten va spelarna har spelat en roll i cuperna i år. Vi skall gå ut för att vinna matchen."

Brighton kämpar för en playoff-plats i Championship för tillfället. I FA-cupens senaste runda slog man ut Newcastle.

"Vi har en mycket svår match framför oss. Vi har redan mött dem borta i ligacupen och då gjorde vi det bra. Men det är en svår match som väntar på söndag", sade King Kenny.

"Även om vi har fördel av hemmaplan och vårt fantastiska stöd, så måste vi prestera på planen också. Alla vet vad vi står för - vi respekterar cupen och vi respekterar Brighton."

King kenny

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer