Maxi redo för spel igen

Bild till nyheten Maxi redo för spel igen
Maxi Rodriguez har sannerligen kommit till att bli ett diskuterat namn under årets säsong. Ena gången startar han en viktig match - för att till nästa helt plötsligt inte vara i truppen. Argentinaren har heller inte spelat för Liverpool sedan FA-cupmötet med United hemma på Anfield - men enligt Kenny har detta berott på en fotskada. Inför söndag är han redo igen.

"Maxi är tillbaka i träning nu ja. Han fick en spark på foten sist han spelade, men som ni vet har han också blivit uttagen för Argentina nu. Så det är dels väldigt kul för honom, men det betyder såklart också att han är spelklar för oss", sa Kenny igår till Liverpool Daily Post.

Detta skulle isåfall också betyda att hela Liverpools trupp är skadefri, utöver långtidsskadade Lucas Leiva. Jack Robinson och Jon Flanagan - ungtupparna som dragits med lite bekymmer - är nämligen också helt redo för speltid.

"Ja, alla utöver Lucas är redo. Det gäller även Jack och Flanno, även om vi nog är lite försiktiga med Flanno som haft lite känningar sista tiden", utvecklade Kenny.

Både Jack Robinson och Jon Flanagan har dock spelat två raka matcher för reservlaget.

Enligt rykten skall också Conor Coady ha tränat med a-laget på Melwood inför matchen på söndag, samtidigt som just Liverpool Daily Post påstår sig "säkra" på att Luis Saurez startar matchen mot Brighton på söndag.


* En trio som alla startar på söndag?

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer