Skrtel: Vi ska ta hem cuperna och nå CL

Bild till nyheten Skrtel: Vi ska ta hem cuperna och nå CL
Martin Skrtel vill inte jämföra FA-cupen och Carling Cup mot varandra. Mittbacken vill ta hem båda troféerna denna säsongen.

En del säger att FA-cupen är viktigare än Carling Cup. Jag tycker inte att det är så,” säger Martin Skrtel till LFC Magazine.

Det är två troféer. Vinner du en av dem så är du kvalificerad för spel i Europa. Jag vill vinna båda, ingen är viktigare än den andra.

Jag tror att alla fotbollsspelare vill vinna medaljer och troféer. Nu har vi en storfinal (mot Cardiff) framför oss, och jag har chansen att få vinna min första stora trofé med Liverpool.”

Liverpool har gjort bra ifrån sig i de båda cuperna denna säsongen, men Skrtel och hans lagkamrater önskar även att kunna knipa den åtråvärda fjärdeplatsen.

Inför säsongen var målsättningen att vi skulle kvalificera oss för Champions League och vinna troféer. Nu är vi i Carling Cup-finalen, fortfarande med i FA-cupen och nära topp-4. Vår målsättning är fortfarande inom räckhåll. Vi måste fokusera på nästa match och försöka vinna den. Sen när alla matcher är avverkade får vi se hur många poäng vi har.

Det är upp till oss att lyckas kvalificera för Champions League. När jag tittar på de lagens matcher som innehar de positionerna nu tycker jag inte att de är bättre än oss. Vi hade jämna matcher mot City, United och Spurs, och vi besegrade Chelsea. Jag tror att vi ska klara det.”

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer