Echo: Ägarna kommer först nästa vecka

Bild till nyheten Echo: Ägarna kommer först nästa vecka
Flera engelska medier rapporterade under natten och morgonen att Liverpools ägare, Fenway Sports Group - med John W. Henry och Tom Werner i spetsen - valt att tidigarelägga sin resa till Liverpool pga helgens incidenter. Enligt välinformerade Liverpool Echo är detta dock rent struntprat.

Som vi tidigare idag kunde berätta, rapporterade flera engelska medier att John W. Henry och Tom Werner skulle bege sig mot Liverpool och Merseyside så snart som möjligt pga de incidenter som blev stora snackisar under den gångna helgen.

Det har sedan tidigare varit beslutat att ägarna skulle finnas på plats från och med mitten av nästa vecka - för att vara delaktiva i uppladdningen till Liverpools första stora final sedan Champions League 2007. Rapporterna under natten och morgonen skvallrade dock om att ägarna, sedan huvudsponsorn Standard Chartered bl.a. uttryckt ett missnöje med klubbens hantering av de senaste händelserna, dock tidigarelagt sin resa och skulle ankomma till England redan i denna vecka.

Enlig välinformerade Liverpool Echo är detta dock rent strunprat. Inga ändringar skall ha skett i ägarnas reseplanering och det är fortsatt nästa vecka som gäller. De ursäkter som Suarez och LFC publcierade på den officiella hemsidan efter incidenterna skall heller inte ha kommit efter påtryckning från Fenway Sports Group - utan hela hantering skall ha skett av klubbens representanter på plats i Liverpool.

Vi lär få anledning att återkomma i ämnet.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer