Spearing: Ge kaptensbindeln till Stevie G

Bild till nyheten Spearing: Ge kaptensbindeln till Stevie G
Jay Spearing anser att idolen och lagkamraten Steven Gerrard borde vara given som framtida kapten för det engelska landslaget.

"Hans karriär visar varför han borde bli det. Stevie har varit kapten i många år för sin klubb och har visat, vecka efter vecka och år efter år, vilken standard han förväntar av sig själv."

"Han gör mål, han har ett stort inflytande och han är en förebild för många av de engelska landslagsspelarna. Han har klivit fram och gjort många stora mål för den här klubben när det har behövts och även för sitt land. Jag kan inte se någon anledning till att han inte skulle bli kapten."

23-årige Spearing har haft en krokig och lång väg till Liverpools A-lagstrupp. I lördags passerade han 40 matcher och spelade ihop med Steven Gerrard - sin barndomsidol - på Old Trafford.

"Han har hjälpt mig enormt sedan jag kom hit till Melwood. Jag har varit här ett bra tag nu, men han hjälper mig fortfarande och talar om när det är saker och ting som jag kan förbättra eller saker som jag kan göra inför matcher då vi spelar tillsammans."

"Om jag gör något tokigt är han heller inte rädd att säga till. Jag var rädd för att prata med honom för ett par år sedan, men nu har jag kommit till ett stadium då jag kan ha bra samtal med honom. Jag är inte heller rädd för att säga ifrån om vi är oense om något."

"Stevie var min idol när jag växte upp och det är briljant att jag nu får chansen att spela vid sidan av honom."

Källa: Liverpoolfc.tv

* Spearo.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer