Clarke: Alla måste prestera

Bild till nyheten Clarke: Alla måste prestera
Steve Clarke säger att de 11 man som tas ut i startuppställningen imorgon måste prestera sin bästa fotboll för att Liverpool skall ta med sig 3 poäng hem till Merseyside.

Liverpool möter United för tredje gången den här säsongen imorgon och för första gången på Old Trafford. De två föregående matcherna har slutat 1-1 (ligan) och 2-1 (FA-cupen). Clarke tror inte att tidigare resultat spelar någon roll imorgon.

"Vi lyckades slå dem i cupen, men jag tror inte att det spelar någon roll imorgon. Alla matcher är olika", sade Clarke till Liverpoolfc.tv.

"När du möter lag som slåss i toppen av ligan vet du att alla måste prestera och vara 100%."

"Det är en stor match, men inte skillnad mot de andra stora matcherna vi spelat den här säsongen och i de matcherna har vi spelat bra. Vi har kämpat bra och skapat mycket chanser."

"Vi fruktar inte att åka dit, vi åker dit med en positiv attityd och vi vill försöka vinna matchen."

Steve Clarke var assisterande tränare till José Mourinho när de tampades mot United om ligatiteln. Han hoppas att han snart kan vara i samma roll med Liverpool.

"När jag var i Chelsea hade vi några hårda kamper med dem. Chelsea och Manchester United har dominerat i toppen av Premier League de senaste sju åren, så det vore trevligt att få Liverpool i den positionen där det är vi som slåss om titeln mot Manchester United."

Källa: Liverpoolfc.tv


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer