Carragher accepterar att sitta på bänken

Bild till nyheten Carragher accepterar att sitta på bänken
Jamie Carragher accepterar att Martin Skrtel och Daniel Agger genom sitt goda samarbete har placerat veteranen på bänken. Vicekaptenen väntar på sin chans.

Jamie Carragher har denna säsongen mist sin ordinarie plats i Liverpools mittförsvar. Stabilt spel från Martin Skrtel och Daniel Agger har gjort att Jamie Carragher har spenderat största delen av säsongen på bänken. Carragher accepterar att han är utanför startelvan av anledningen att Skrtel och Agger har spelat så bra.

”Självklart vill du spela, och managern förväntar sig inte något annat, men grabbarna spelar bra. När jag har spelat och gjort det bra har det gjort att någon annan fått sitta på bänken på grund av mig,” säger Jamie Carragher till The Guardian.

”Nu är det ombytta roller, du måste respektera tränaren och klubben, och spelarna på samma position. Jag sätter högt värde på det. Klubben har gjort otroligt mycket för mig genom åren, och jag kommer inte att säga eller göra något som skapar problem bara för att jag inte får spela. Du måste vara professionell och vänta på din möjlighet. När den väl kommer gäller det att vara beredd och göra ditt bästa,” säger Carragher som fyller 34 senare denna månaden.

”Jag är inte frånskild från övriga laget. Jag har varit utanför laget ett tag men det är förståeligt, grabbarna på mina position, och hela laget har spelat bra. Det kändes skönt att få sätta på tröjan igen och få spela på Anfield i lördags. Det är något som jag velat göra ända sedan jag var 18 år, och inget har förändrats trots att jag snart fyller 34. Grabbarna har skött sig väldigt bra och jag förstår situationen,” avslutar Carragher.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer